سرآشپز: خانم ملاحت کامیار
اهل تهران
رزومه:
کارشناس برنامه های تلوزیونی tv5 برنامه به خانه برمی گردیم، tv3 irib123، چهره برندkenwood،   myson، sunny، ماکارونی مک، زر ماکارون
مروج فرهنگ مصرف آبزیان در ایران
راه انداز قنادی، هتل، رستوران، کافی شاپ.
سر دبیر مجله سر آشپز ایران
نویسنده 4 جلد کتاب آشپزی
رکورد دار پخت بزرگترین ها در ایران و جهان

پخت انواع غذاهای دارای رکورد مانند:
ماهی خاویاری 5/2 متری درگنبد کاووس
پیتزای 18 متری تهران
املت 8 متری اراک کوفته 612 کیلو گرمی تبریز
کوکوی 9 متری تهران
کباب کوبیده 53 متری کرمانشاه
کباب 48 متری قم
بشقاب اسپاگتی 1200 کیلوگرمی تهران
سالاد ماکارونی 1 100 متری اصفهان
برگر 1800 کگ ارومیه
قنادی هاوش تحت نظارت سرکار خانم ملاحت کامیار، سردبیر مجله سر آشپز، چهره مطرح آشپزی کشور و مشاور محترم هایپر هاوش، با کیک و شیرینی های خاص و بی نظیر در خدمت شما مشتریان محترم می باشد. استفاده از بهترین مواد اولیه جهت پخت محصول با کیفیت، بهره گیری از متخصصین مجرب جهت آموزش کادر کاملا" بومی، استفاده از شیوه های نوین پخت از ویژگی های قنادی هاوش به شمار می آید. از دیگر امتیازات منحصر بفرد این قنادی می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
  • استفاده از بهترین لوازم جهت پخت شیرینی طبق استاندارد بین المللی
  • استفاده از پرسنل مجرب
  • بهره گیری از تجربه متخصصین کنترل کیفی جهت کنترل سیستم تولید
  • استفاده از شیوه های تزئین کاملا" حرفه ای و متفاوت با بهره گیری از دانش روز دنیا
  • پخت روزانه شیرینی و عرضه آن در همان روز
  • آشکار بودن فضای کارگاهی جهت بازدید عموم جهت اطمینان از پختی با کیفیت
  • استفاده از پرسنل خانم به دلیل دقت بالای این افراد در پخت و تزئین
  • آمادگی از پذیرش سفارشات کاملا" استثنایی با مدل های دلخواه مشتری
  • پخت انواع کیک و شیرینی متناسب با تغییر فصل
  • رعایت بهداشت فردی و محیطی در کارگاه و استفاده از لباس های متحدالشکل
  • فروش شیرینی به صورت تک نفره، دانه ای و اسلایس
  • بسته بندی خاص و زیبا جهت خرید به عنوان هدیه

از صفحه اینستاگرام ما دیدن فرمایید
نام‌کاربری: havash.ghannadi